til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Om Mesterhus Buskerud

Om Mesterhus Buskerud

Vårt salgskontor i Krokstadelva dekker store deler av Buskerud.

Et selskap med 4 aksjonærer.

Vårt salgskontor har lokaler i Krokstadelva, i 2. etg hos Byggtorget.

Aksjonærene er byggmesterbedriftere med ønske om å kunne etablere ett tettere samarbeid samt å dra nytte av ett felles salgsapparat ovenfor private kunder med egen tomt og ved utbygging av egne prosjekter.

Sammen styrker vi mulighetene for gjennomføring av større prosjekter.

Dette gir også våre kunder en sikkerhet og trygghet om vår gjennomføringsevne kapasitetsmessig og økonomisk.

Vi har alle en felles plattform forankret i Mesterhus, som sikrer kvalitet i alle ledd.

Kjedekonsept
Gruppen arbeider i dag blant annet med kjedekonsepter innenfor husbygging og byggevarehandel. Mesterhus er organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer, og alle kontrakter inngås med den lokale Mesterhusbyggmesteren som er kontraktsrettslig ansvarlig for alle sine prosjekter.

Mesterhus kjedekontor eller Mestergruppen Bolig AS er ikke kontraktsrettslig part i den enkelte byggesak. 

Kundetilfredshet er viktig
Tilfredse kunder er en viktig forutsetning for økt lønnsomhet for bedriften. En tilfreds kunde er ofte også en lojal kunde, hvilket ofte innebærer lavere kostnader knyttet til klager, reklamasjoner og lignende. Tilfredshet bidrar også til at kunden snakker positivt om selskapet og anbefaler andre å gjøre samme valg som de selv har gjort. Positive ambassadører bidrar til et positivt rykte om selskapet. Dette er en viktig tilvekstfaktor for bedriften.

Slik måles kundetilfredshet
Prognosesenterets måling av kundetilfredshet skjer i to ulike faser: ved overlevering av boligen og i forbindelse med ettårsbefaring. Målingen fanger på den måten opp hele kundeopplevelsen fra kjøp av bolig, til man har overtatt og bodd i boligen en tid.