Mesterhus Signatur

Vi er veldig stolt av å presentere den siste nyheten fra Mesterhus. Serien består av 9 topp moderne boliger. Alle vårer hus kan leveres med tilpasninger etter dine ønsker å behov. 

Klikk her for å se alle våre husmodeller

 

 

Din lokale byggmester i Buskerud

 

Første september i fjor åpnet Mesterhus Buskerud AS dørene i Mjøndalen og Buskerud. Seks lokale byggmestere er tilknyttet salgskontoret, som dekker store deler av Buskerud. Hovedfokuset ligger på EAT-markedet, bygging av enebolig på andres tomt, men selskapet er også inne på utbygging av boligfelt.

 

– Det har vært en lang prosess. Medlemmene har jobbet med dette i to og et halvt til tre år, for å kunne danne et salgskontor. Da kan medlemmene dra nytte av hverandre, gjøre ting i fellesskap, istedenfor at man sitter på hver sin tue, forteller Trond Breidablik. 
  Han er daglig leder i Mesterhus Buskerud AS, og holder til i Strandveien 39 i Mjøndalen. Der er alle interesserte velkomne til å stikke innom, men Trond anbefaler å ta en telefon først. Da kan det avtales et tidspunkt, slik at det ikke blir bomtur, i tilfelle Trond er ute i embets medfør.

 

– Vi har alle typer hus. Moderne, tradisjonelle, nostalgiske. Vi bygger også småhus i LevSmart-konseptet, som er det nye som har kommet nå. Det er små kompakthus for mindre tomter. I det segmentet er vi en av de første i markedet, sier Trond.
  Byggmesterne som er knyttet til selskapet, har alle lokal tilknytning i Buskerud. Nedslagsfeltet omfatter Nedre Eiker, Øvre Eiker, Kongsberg, Ringerike, Jevnaker, Lier, Hurum, Røyken og Drammen – samt omliggende kommuner. Det er mange husleverandører i disse markedene, men Trond og hans samarbeidspartnere er ikke redde for konkurransen.

 

– Det er tøff konkurranse. Men vi mener at vi har et fortrinn ved at alle våre medlemmer er mestere. Alle bedriftene våre har egne byggmestere, og vi har mye lokale håndverkere. Vi var med på boligmessen i Drammen som det første vi gjorde i fellesskap, og da var det stor interesse for Mesterhus.
  Trond ser for seg at Mesterhus Buskerud AS skal jobbe aller mest med enebolig på andres tomt – det såkalte EAT-markedet. Samtidig er feltutbygginger også interessant.
  – Vi har tegnet en kontrakt i Harakollen i Hokksund, der vi skal bygge 30-35 enheter i ett område der oppe. Det er moro å kunne starte noe sånt. Det gir god ballast å kunne gå videre med, avslutter Trond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mesterhus Buskerud AS

Nybruveien 13, 3055 Krokstadelva

Telefon: 951 79 332

E-post: trond@mesterhusbuskerud.no   

 

facebook

trygg media logo